Gone Fishing, 6.9% American IPA

Testbryggdes första gången sommaren 2021. Fick sitt slutliga recept lagom till jul, där vi utgick från en West Coast IPA. Består till största delen av maltsorterna Viking Pale Ale och Carapils och har ett tydligt inslag av citrus. Ett utmärkande drag är också det stora antal humlesorter den är smaksatt med.

Prinsession, 4.8% Session IPA

Vår allra första öl till försäljning. Extremt lättdrucken. Kompletterar vårt övriga sortiment med sin lättare och något alkoholsvagare karaktär. Ett givet val för dig som i vanliga fall inte är så förtjust i en humlig och hazy IPA. Perfekt för varma sommardagar.

Gone Hazy, 7% Hazy IPA

En av våra mest uppskattade öl. Tillkom som många uppfinningar faktiskt efter ett misstag i en bryggprocess, vilket har gett den dess originella doft. Inslag av Neipa-smaker, men med en något högre beska. Helt klart en öl med hög hinkabilitet. Men var försiktig, den kan vara förrädisk.

Easy Hazy, 6% Hazy IPA

En lite mindre alkoholhaltig version av vår Hazy IPA, men med samma lite syrliga och fylliga smak som Gone Hazy. Tillverkad av humlesorterna mosaic, citra och simcoe och den senaste ölen i vårt sortiment.